Operafestival vanuit Vakantiehuis in De Marken

Casetta Lucia, uw heerlijke vakantiehuis in Le Marche, heeft een geweldige muzikale tip voor u. Zeker als u van opera houdt! Maar ook als u minder bekend met opera bent, kunt u toch een onvergetelijke muzikale avond beleven.

2015manifesto_270x

Op slechts zo’n twintig kilometer van uw vakantiewoning in Mombaroccio kunt u, van 10 tot 22 augustus 2015, de 36ste editie van het wereldberoemde Rossini Opera Festival te Pesaro bijwonen. Pesaro is hoofdstad van de provincie Pesaro-Urbino in de prachtige landstreek Le Marche. Oftewel in goed Nederlands: De Marken. Het festival staat geheel in het teken van de operacomponist Gioacchino Rossini, die op 29 februari 1792 in Pesaro is geboren. Zijn geboortehuis staat er nog. Het is nu een museum. Het festival is een belevenis. We spreken uit ervaring. De grootste solisten treden op en bezoekers komen uit de hele wereld.

Het is een geweldige belevenis om zoiets mee te maken. Dat kan vanuit uw vakantiehuis Casetta Lucia in Le Marche www.huisjeindemarken.nl Naast vakantiegenoegens zoals: genieten van de tuin, het zwembad, het strand, de natuur, lekker eten en leuke tripjes naar steden en stadjes, maakt u dan ook een fantastisch cultureel en muzikaal hoogtepunt mee.

Het programma van 2015 bevat drie verrukkelijke opera’s: La Gazza Ladra (de bekendste), La Gazetta en L’Inganno Felice. Daarnaast zijn er diverse concerten. Keuze te over. De ervaring leert wel dat u tijdig moet reserveren. Dat kan per post, fax of e-mail vanaf 27 april tot 12 juni 2015, telefonisch van 1 tot 24 juli 2015 en direct aan de kassa vanaf              1 augustus 2015. Zie ook www.rossinioperafestival.it

occasione fa il ladro

Dit bericht is geplaatst in Vakantie in de marken (Italie) met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.