Uw vakantiehuis in Le Marche, 15 km van strand

strand bij Coco logo uitsnede

Direct rond uw comfortabel vakantiehuis in Le Marche in Italië, valt er veel te genieten: uw eigen heerlijke tuin met zon en schaduw, twee eigen terrassen, uw eigen zwembad en een prachtige omgeving met heuvels en bossen voor mooie wandelingen. Stellig gaat u ook op stap, naar oude ommuurde stadjes en cultuursteden zoals Fano, Pesaro en Urbino.

Maar wist u dat de blauwe Adriatische Zee en het heerlijke strand vlakbij zijn? Slechts 15 km verwijderd. In vogelvlucht dan. Dat is dus een extra pluspunt om voor Casetta Lucia als uw vakantiehuis in Le Marche te kiezen.

Wij raden onze gasten meestal het strand tussen Pesaro en Fano aan. Dit heerlijke zandstrand is daar breed en veilig. Het loopt heel langzaam af en er zijn golfbrekers. Ideaal dus voor ouders met kleine kinderen. Echte zwemmers komen hier ook aan hun trekken in de buurt van die golfbrekers. Wij kiezen zelf meestal het mooi gelegen gedeelte aan de voet van de heuvel bij kilometerpaal 243 op de weg tussen Pesaro en Fano.

“Ons” strand is ook niet druk maar wel heel gezellig. Het is een vrij strand dat naast zo’n typisch Italiaanse bagno ligt. U kent ze wel, die uitspanningen met vele ligbedden en parasols keurig op rij. Deze bagno heet CocoLoco. De mensen zijn er erg vriendelijk. U kunt er niet alleen van een heerlijke espresso genieten, maar u kunt er ook lunchen, een pranzo op zijn Italiaans. Voor een billijke prijs heeft u een prima pasta, of een stuk pizza. Als u niet op het vrije strand wilt, dan kunt u bij CocoLoco natuurlijk ook bedjes en een parasol huren. Of bij een andere uitbater daar in de buurt.

Maar er zijn meer leuke stranden in de buurt. Bijvoorbeeld bij Fiorenzuola di Focara. We vertellen u er graag alles over.

coco loco

Dit bericht is geplaatst in Vakantie in de marken (Italie) met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.