Vakantiehuis in de Marken is trots op een dikke 9 van Zoover

zoover beoordelingen italie vakantiehuisOns vakantiehuis in De Marken Italië (Le Marche) ‘Casetta Lucia’ scoort hoog bij onze gasten. Verschillende gasten hebben een oordeel gegeven op de beoordelingssite Zoover. Met een rapportcijfer van 9,3 blijkt dat onze vakantiewoning zeer gewaardeerd wordt! Dat vervult ons natuurlijk met vreugde en enige trots. Het betekent dat ons streven: u een fijne, vertrouwde en comfortabele vakantiewoning bieden tegen een redelijke prijs, aanslaat. Ook ons gevoel voor warme gastvrijheid, gecombineerd met respect voor uw privacy, stellen onze gasten kennelijk op prijs.

Maar laten we onszelf niet teveel op de borst kloppen. Het prachtige heuvellandschap van Le Marche, de vriendelijke omgeving van de vakantiewoning, heerlijke restaurants vlakbij, Adriatische Zee en strand op 20 kilometer, cultuursteden als Urbino, Pesaro en Fano, pittoreske stadjes in de omgeving en het ommuurde Mombaroccio op loopafstand, dragen natuurlijk ook bij aan de hoge  waardering. En dan het zwembad in uw eigen tuin! Waarvan iedereen zegt dat het een stuk groter is dan het op de foto lijkt! Wat wil een mens nog meer in zijn vakantie?

Wij gaan dit jaar natuurlijk weer onze uiterste best doen om deze hoge waardering te handhaven. En hopen u (opnieuw) te zien in ons heerlijke vakantiehuis in de wonderschone Marken. Een van de allermooiste regio’s van Italië. http://www.zoover.nl/italie/le-marche-de-marken/mombaroccio/casetta-lucia/vakantiehuis?utm_

Overigens, nog een gelukkig, voorspoedig en gezond 2014! Ciao! Loes en Pierre Mens.

Dit bericht is geplaatst in Huisje in de Marken, Vakantie in de marken (Italie) met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.