Vakantiehuis in De Marken Italië

De heuvels rond Mombaroccio

Als u graag uw vakantie in Italië door wilt brengen is het huren van een vakantiehuis in De Marken een geweldig goed idee. De Marken is een van de mooiste regio’s van Italië. Je vind deze regio op de hoogte van Toscane, maar dan aan de andere kant van de Apennijnen, aan de Adriatische zee. Niet voor niets wordt de streek het best bewaarde geheim van Italië genoemd. Alhoewel u dat geheim vandaag de dag met een korreltje zout moet nemen. Het zal u ook opgevallen zijn dat er in Nederlandse bladen steeds meer over geschreven wordt. Wat u ook zoekt in uw vakantie, u vindt het in De Marken. Niet voor niets maakt de streek zelf reclame met de slogan ‘Italië in een regio’. Een vakantiehuis huren in De Marken is dus een heel goed idee. Zeker als uw vakantiehuis in De Marken Casetta Lucia heet. U vindt het bij het feeëriek gelegen Mombaroccio vlakbij Pesaro en Fano.

Hoe u uw vakantie ook wilt invullen, Casetta Lucia biedt het. Ga maar na: eigen zwembad, mooi en veilig zandstrand vlakbij (tussen Pesaro en Fano), lieflijke heuvels met mooie vergezichten rondom, prachtige en ruige natuur met gorges en bergen vlakbij (Furlo), oude ommuurde stadjes en belangrijke cultuurcentra (Urbino, Pesaro, Gubbio, Rimini), tussen Italianen verblijven in plaats van in een resort vol drukke landgenoten. Kiest u maar, of nog beter: combineer!

Het grootste geheim is evenwel: de streek is authentiek en je loopt er niet over de hoofden van toeristen zoals in Toscane. Dus wat let u om nu te kiezen voor uw vakantiehuis in De Marken? Casetta Lucia heeft uitstekende beoordelingen op Zoover en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dus uw vakantiehuis kiezen in De Marken is helemaal niet zo’n gek idee. Integendeel. Boek dan bij kenners bij uitstek van de streek. Pierre en Loes Mens met hun gastvrije Casetta Lucia.

Dit bericht is geplaatst in Huisje in de Marken, Vakantie in de marken (Italie) met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.